Poduzeće PONISTRA d.o.o. Biorine osnovano je 1990. godine kao obiteljski obrt. Sa svojih 16 uposlenika na više od 2000 m2 zatvorenog poslovnog prostora i oko 1400 m2 ograđenog otvorenog prostora te zahvaljujući dobrim poslovnim potezima izraslo je u tvrtku koja predstavlja jedan od značajnih poslovnih subjekata na polju PVC stolarije.

Gospodin Kažimir Škare, osnivač i vlasnik PONISTRE d.o.o. Biorine ovim se poslom počeo baviti prije 30 godina u Njemačkoj. Kao iskusan stručnjak u proizvodnji stakla i PVC stolarije, sa 30 godina iskustva, uspješno vodi tvrtku te svoje znanje nesebično prenosi na mlade ljude i njihovo stalno usavršavanje. Posebno ističemo dugogodišnju uspješnu suradnju s renomiranim njemačkim tvrkama Gealan i Winkhaus, kao i činjenicu da smo prvi proizvođači PVC stolarije u Hrvatskoj koji koriste Gealan profile.

U želji da održimo vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda, te nadasve zadovoljstvo svojih kupaca, pratimo europske trendove, konstantno unaprijeđujemo tehnologiju i educiramo stručni kadar..

Jure Škare, direktor

Jure Škare

Julija Žaper, referent

Jelena Škare, referent

Jelena Škare