GEALAN-ov sustav profila za izradu grilja je idealan element za oblikovanje svake fasade. Time joj se udahnjuje individualnost na sasvim poseban način. Naime, kroz višestruke mogućnosti u izboru izvedbe i boje brišu se sve granice želja. Nove GEALAN-ove grilje izrađene su od umjetnih materijala otpornih na starenje i sve vremenske utjecaje.

Izaberite boju koja najviše odgovara Vašoj individualnosti, iz široke palete GEALAN-ovih boja i drvodekora (najčešće se koriste: bijela, imitacija drveta, maslinasto zelena, koja je vrlo atraktivna za naše podneblje). Tu ne ostaje ni jedna želja neispunjena. Istovremeno su funkcionalne, odnosno štite od buke, znatiželjnih pogleda, provala, vremenskih utjecaja, te štede troškove održavanja.

GEALAN-ov sustav grilja je na vrlo visokoj tehničkoj razini. Velika čelična ojačanja u osnovnim profilima omogućuju visoku stabilnost i postojanost oblika. Tako i pri dugotrajnom izlaganju sunčevom zračenju zadržavaju svoju funkcionalnost. Uz to GEALAN-ove grilje zadovoljavaju i sve ostale zahtjeve koji im se mogu postaviti: dekorativna zaštita od pogleda, efikasna zaštita od svjetlosti i sunca, te prodora neželjene topline u prostor, prva zaštita od nevremena.

Fiksne grilje

Fiksne grilje imaju zatvorene nepomične lamele s otvorima za zrak između lamela.

Pomične grilje

Svojim čvrstim izgledom pomične grilje upotpunjuju privatnost doma, omogućavaju zamračivanje prostora i uvijek jamče dobitak u estetskom, funkcionalnom i sigurnosnom pogledu.

Škure

Škure su u principu slične fiksnoj grilji, s tom razlikom da umjesto lamela se koriste pune ispune kojima ispunjavamo krilo.

Škura

Harmo grilje

Harmo grilje se isključivo, zbog izvedbe, koriste kod kliznih stjenki. Mogućnost izvedbe u više grilja, a način sklapanja je kao kod harmo vrata, na principu harmonike.