Okov je jedan vrlo bitan detalj prozora i treba osigurati optimalno brtvljenje prozora, zatvaranje, provjetravanje te protuprovalnu sigurnost.

Svi naši prozori opremljeni su okovima vodećeg europskog proizvođača okova, njemačke tvrtke Winkhaus, i to novim Winkhaus activ Pilot okovom. Winkhaus activ Pilot okov kombinira neka vrlo inovativna i praktična rješenja.

Activ Pilot okov je modularni sustav transparentne strukture sa znatno manjim brojem elemenata u usporedbi s prethodnim AutoPilot okovom.

Barem je 6 razloga za odabir Activ Pilot okova:

1 Modularni dizajn okvira omogućuje prilagodbu na individualne stupnjeve sigurnosti te nudi mogućnost individualne zaštite. Sustav se vrlo lako prilagođava i s malim naporom biti nadograđen na WK2 stupanj sigurnosti.

2 Okov Activ Pilot je lako prilagodljiv i odlikuje potpuno nov sistem zaključavanja koji se temelji na osmokutnoj bolcni koju je moguće ručno podešavati, a multifunkcionalni elementi se montiraju brzo i jednostavno, čak i na prozorima koji su već u upotrebi.

3 Vrhunska kvaliteta Winkhaus activ Pilot okova potvrđena je od strane brojnih nezavisnih instituta koji su potvrdili robusnost i učinkovitost ove tehnologije. Možete biti sigurni da kupujete kvalitetan proizvod

4 Winkhaus activ Pilot okov štedi energiju omogućavajući različite kutove nagiba krila pruža stalan dotok svježeg zraka bez značajnijih gubitaka energije. Time štiti vaše zdravlje, kao i vaš novčanik.

5 Atraktivan dizajn izdvaja Activ Pilot okov i razlikuje ga od ostalih prosječnih proizvoda masovne proizvodnje, te se njegovom ugradnjom povećava i vrijednost samih prozora.

6 Fleksibilnost inovativnog i modularnog sustava Activ Pilot okova se iskazuje kroz mogućnost lake nadogradnje te zadovoljavanje najviših sigurnosnih zahtjeva.